Benelux United Gaming | Community

Full Version: Battlefield Ervaringen & Discussie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Was op een leuke winstreak totdat ik het potje joinde waar pixelchaos aan het verliezen was. Clown
[Image: pDzeSmX.png]
Niemand die medelijden heeft met het einde van mijn winstreak Cry
Potverdikkie zeg!

Kwam zonet dit filmpje tegen, het 2e stuk op dawnbreaker is op onze server.

https://www.youtube.com/watch?v=-BBf-Sjq4Bw
WTF. Wat bezielt mensen om dit te gebruiken? Wat heb je er aan? Djiezus het wordt ook zieliger en zieliger zeg.
Ja laatst heeft fonta ook zo iemand gebant van de clan enoz, die deed ook zo springen op de 76 server.
Dit filmpje is wel uit de tijd dat server nog niet in ons beheer was denk ik.
Dit filmpje is wel uit de tijd dat de server van ons is, die gast die je als 2e ziet (kanariankiller) is degene die ik een ban heb gegeven.
Hier nog wat tips voor instellingen als je daar nog zin in hebt  Puh2. Vooral de FoV niet te hoog zetten schijnbaar, dan geeft ie de recoil van de gun niet goed weer.
Over unparking cores, user.cfg commands zijn de meningen verschillend, maar ieder zijn ding.

https://www.youtube.com/watch?v=iqqMjvMguFg

Ook kwam ik laatst nog een cheater tegen op een BuG server. Helaas deed mijn Shadowplay het toen niet goed en een fimpje van 20 min. speelde die in 3 sec af. Op de map Siege of Shanghai, met de lift omhoog en dan 90 graden naar rechts draait wanneer je uit de lift stapt. Dan zie je van die verhogingen op het dak en daar sprong hij gewoon op. Naar mijn weten kun je daar helemaal niet komen. Ik ging op een gegeven moment in zijn squad en zo kon ik hem volgen in het spawn screen toen ik dood was. 
Ook meen ik dat ik hem van onderen op straat rechtstreeks op het dak zag springen/teleporteren. Aan zijn stats zul je dus niet direct iets vreemd vinden, maar zijn k\d is echt hoog terwijl zijn accuracy niets bijzonder is. 
**edit** zo'n potje dus: http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...362177390/

Ik heb daarna ook nog mijn nvidia drivers ge-update en Shadowplay deed het daarna weer. Ik joinde als spectator, maar ik kon hem niet meer betrappen op de mappen die daarna kwamen.

Gaat om deze gast en als je kijkt op metabans dan is zijn reputatie niet echt echt positief te noemen.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/777CHE777/
Sowieso in games als BF4 etc etc zou ik de fov niet te hoog zetten. Roep ik ook al tijden. Is bijzonder vervelend en net alsof je door een fisheye lens zit te kijken. Bij games als Quake 2 enz was dat altijd wel een goed ding, maar in BF4 belemmert het je eerder naar mijn idee.
Het is denk ik een kwestie van smaak ook. Voor mij heeft het geen meerwaarde. Je ziet er namelijk niet echt veel meer mee. Ja misschien aan de zijkanten, maar alles waar je je op wilt focussen is toch op het midden van je scherm. Al het andere doet niet ter zake. Daarnaast krijg je het gevoel dat de poppetjes verder weg staan en dus kleiner worden. Dus een minder groot oppervlak om op te mikken. 
Die ervaring heb ik inderdaad ook. Ik ga weer van 90 terug naar 70 denk ik. Al doe ik het niet echt slechter volgens mij. Het zal inderdaad al met al weinig uitmaken.