Benelux United Gaming | Community

Full Version: Battlefield Ervaringen & Discussie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(07-11-2014, 09:33)Fonta Wrote: [ -> ]True dat, als je continue je settings blijft wijzigen.... Drama...


Gisteren sinds een week weer een paar potjes gespeeld.
Met de hoeveelheid die ik de afgelopen weken gespeeld heb, was het echt weer even wennen.
Maar toch:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...270382331/
en het potje daarvoor:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...270382331/

De game speelde inderdaad heel belabberd KUCH KUCH KUCH

H4x0rs  Puh2

Ik vind dat BF over het algemeen gewoon goed speelt. Iedereen heeft ook last van de zelfde problemen dus wat dat betreft heb je eigenlijk geen voor of nadeel. Alleen mensen die bewust gebruik maken van bepaalde exploits zijn kut.
Ik ben niet aan mijn settings geweest?
Speel al weken met dezelfde settings ook toen het zeer goed ging, ik heb ook een automatisme dat als ik zoveel kogels raak heb reload omdat ze normaliter dan dood zijn dat heb ik zowel bij COD Als BF3-4 alleen is dit automatisme nu toch vaak funest.
Wat ik me blijf afvragen is dat ik 1x in de zoveel potjes een goed potje heb waar alles normaal aanvoelt en potje erna weer een drama is met alles.
(06-11-2014, 23:01)Duckiee-Duck Wrote: [ -> ]Waar ik normaal met bulldog 3 mensen kan killen zonder te reloaden lukt nu nog maar amper om er 1 mee te killen! Redox heeft hier ook last van dat je veel meer kogels nodig hebt en dat als je hoek omgaat meteen dood bent. Ook de sniper is vaker one shot one kill ook al is geen headshot bij me ? 

Vind het zelf behoorlijk knap als je met de Bulldog continu 3 kills per mag kan halen van dat betekend dat je meer dan 50% van je kogels raak schiet.
Dat kan wel, als je hacks gebruikt, als normale speler haal je dat gewoon niet.
Duckie ga je hacks dan even updaten :p
Volgens fonta gaat het alleen als je hacks gebruikt. Smile
Meer dan 50% van je kogels uit je mag raak schieten... Knappe jongen als je dat consistent kunt.
(07-11-2014, 16:39)Fonta Wrote: [ -> ]Meer dan 50% van je kogels uit je mag raak schieten... Knappe jongen als je dat consistent kunt.

Er van uitgaande dat ze allemaal 100% health hebben.
Verkeerd uitgelegd vanuit mijn kant , laat er 3 man kort bij elkaar staan dan lukt dit toch wel wel bulldog 3 man, echter als er een midden afstand inzit moet 2 man  per magazijn lukken en op hele lang afstand ligt eraan of ik burst of niet toch ook wel 1.
Echter is het nu zo dat ik met bulldog op korte afstand al zo magazijn nodig heb en me bf4 ook vaak crasht dat ik freeze scherm krijg waar niks meer in beweegt.
Nooit gehad en nu wel.
Een filmpje hoe BF4 er uit ziet als het nacht is

http://youtu.be/EgZTlZRQu2Y
https://www.youtube.com/watch?v=cY-rVvQ-5ls

Dit is een mooie oplossing! Weer die ouwe meuk van de vorige generatie consoles die dit tegenhielden, ook al in BF3. En ik meen mij te herinneren dat EA of Dice zeiden dat BF3 echt een pc game zou gaan worden.... Facepalm . Ooh ja, waar werd/word die ticket-rate ook al weer door belemmert....

Ik hoop dat de patch er snel komt samen met die lage drempels/obstakels waar je niet vanzelf overheen loopt, maar overheen moet springen.

Al met al speel ik BF4 weer met plezier (heb het 3 maanden niet gespeeld uit frustratie) en de CTE heeft de game voor mij wel gered.