Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pCARS
En als het niet krachtig genoeg is dan schalen we gewoon op. Kwestie van een schuifregelaar naar rechts schuiven, easy Yes
Mijn Plex VM transcode on the fly, zit ook in ESXi en kan iig 2 720p streams met twee vingers in de neus aan, dus qua power is er genoeg en verwacht ik niet dat er bij geschaald moet worden.
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

Nog 2 maandjes te gaan, kijken of ik dan ook eens een echt race spelletje koop of weten jullie al een goed spel?
Tja, spellen zat natuurlijk. Zoek je een SIM of meer Arcade? Als je een SIM zoekt, deze of Asetto Corsa anders misschien? 

 
Denk meer aan een sim gezien dit realistischer is, maar helaas is asetto corsa niet via een webshop te koop anders kon ik deze vragen voor verjaardagPuh2
Als je een goed racespel zoekt zou ik geld voor je verjaardag vragen en dan Assetto zelf op steam kopen. Is meer game dan pCARS. Hoewel pCARS ook voor de nodige fun kan zorgen trouwens. Ik vind Assetto persoonlijk beter.
Zonde dat de FFB out of the box gewoon niet goed is en je dus zo achterlijk diep moet gaan om alles goed te krijgen frown-emoticon

https://www.youtube.com/watch?v=mlOdRTB4njY
Met vriendelijke groet,

Bram van den Berg
(Administrator BuG Community en Administrator Shaving Society)
Ja, daar wordt op GoT in het topic ook veel over geklaagd, maar zijn er toch ook wel die het goed voor elkaar hebben. Naar eigen zeggen natuurlijk.

Maar dat is toch voornamelijk op de consoles dacht ik, op de pc met een G27 zou het toch geen probleem mogen zijn om het goed te krijgen?
Jawel, PC ondervind dezelfde FFB problemen,
Met vriendelijke groet,

Bram van den Berg
(Administrator BuG Community en Administrator Shaving Society)
Ik heb de laatste dagen pCARS op de PS4 gespeeld. Force feedback is daar echt KNEITER hard. Zo hard dat als je de controller aan je vriendin geeft ze er wel raad mee weet. Gewoon op 5 of 10 zetten en het gaat wel ok.

Helaas werkt op de PS4 de G25 niet. Dus binnenkort de game ook maar eens ff op de PC aanslingeren om daar een goeie beoordeling van te kunnen maken Smile
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top