Benelux United Gaming | Community

Full Version: pCARS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
[Image: 3yIL9Hk.png]

pCARS - Of terwijl, Project Cars!

De game wordt gebouwd op een gestripte Shift2-engine waar enkele nieuwe features aan toe worden gevoegd voor simmers, ook komt er dX11-ondersteuning. De verwachte ontwikkelingscyclus is minstens een jaar. Meer informatie is op virtualr.net te lezen:
http://www.virtualr.net/c-a-r-s-new-prev...s-of-info/

C.A.R.S. staat voor Community Assisted Race Sim, wat dus betekent dat het in samenwerking met de sim-community wordt ontwikkeld. Ook worden er enkele investeerders bij betrokken en iedereen kan investeren, al vanaf €10.

Edit 12-11-2012 Het maximale bedrag van 3.75 Miljoen euro is binnen. Vanaf nu kan je Project Cars niet meer aanschaffen. Als je nu Project Cars wilt hebben zul je moeten wachten tot de echte release date ergens in 2013!

Algemeen Leaderboard: http://cars-stats.wmdportal.com/index.php/leaderboard

Bvk: http://cars-stats.wmdportal.com/index.ph...user=26660

Lampuhkap: http://cars-stats.wmdportal.com/index.ph...user=26689

Dacuu: http://cars-stats.wmdportal.com/index.ph...user=26725

NL_Marcel194_NL: http://cars-stats.wmdportal.com/index.ph...user=26688

CptChaos: http://cars-stats.wmdportal.com/index.ph...user=26568

Paar plaatjes (Size moet ik nog fixen Smile)
[Image: 9rpzs.jpg]
[Image: 5welR.jpg]
[Image: nxJnUqo.png]
-- reclame verwijderd (Fonta) --
Net een gave kwalificatie gezien op Monaco en ook zelf maar weer eens gereden. Zit nu in de 1.23's dus gaat vooruit, maar ben er uiteraard nog lang niet...

Weet niet of het nu het stuur is, de spelafstelling of de auto zelf, maar ik krijg het nog niet zoals ik hebben wil No Heeft er naast Dacuu nu al iemand eens een tijd gezet op Monaco?
Graag! Wil echt graag zien hoe jij het wel voor elkaar krijgt, ik kreeg met jouw settings immers direct een flink pak overstuur.
(27-05-2013, 19:25)bvk Wrote: [ -> ]Graag! Wil echt graag zien hoe jij het wel voor elkaar krijgt, ik kreeg met jouw settings immers direct een flink pak overstuur.
Hier is die dan. Niks ge edit. Raw feed.

http://youtu.be/RMz-N-faaCA
Raw feed inderdaad, in je 2e rondje gaat het geluid door, maar stokt het beeld... Wink

Maar ik zie het, jij pakt bepaalde bochten een stukkie makkelijker waar ik subiet tegen de vangrail klap met dezelfde snelheid. En hoe stel je in dat je na een mislukt rondje en een druk op de knop meteen weer vlak voor Rascasse uitkomt?
(28-05-2013, 17:53)bvk Wrote: [ -> ]Raw feed inderdaad, in je 2e rondje gaat het geluid door, maar stokt het beeld... Wink

Maar ik zie het, jij pakt bepaalde bochten een stukkie makkelijker waar ik subiet tegen de vangrail klap met dezelfde snelheid. En hoe stel je in dat je na een mislukt rondje en een druk op de knop meteen weer vlak voor Rascasse uitkomt?
Dan zit er iets bij jou fout? Hier werkt het film/geluid gewoon goed.

Ik doe time trial modus.
Vreemd, want ook de "voortgangs indicator" liep door en verder heb ik nooit problemen met YT filmpjes. Nu een tweede keer kijken ging wel goed, misschien was de upload nog niet geheel klaar..

Aha, Time trial, ik doe altijd Free practise. En doe na een slechter rondje gewoon weer een volgende, leg dus elk rondje meer rubber op het asfalt maar heb natuurlijk ook bandenslijtage etc. Iets realistischer naar mijn idee.
En als ik zoals jij de "Nouveau chicane" na de tunnel zou nemen wordt geheid mijn ronde afgekeurd... Kun jij ook eens free practise proberen en kijken of dat verschil maakt? En dan gewoon meerdere rondjes achter elkaar zonder opnieuw te beginnen?

Maar toch knap hoor, daar niet van Smile
In pCARS leg je geen rubber op het asfalt. Ik heb ze er nooit over horen praten en er nooit iets over gelezen in de changelogs.
Bandenslijtage zit er tegenwoordig wel in (in ontwikkeling) Het gaat mij puur om de 1 ronde die dan snel is. In het echt tanken ze de auto ook niet af, en leggen ze er ook geen banden onder die het 30 ronden moeten volhouden.

Je moet pCARs spelen zoals het gespeeld wil worden, inclusief op het randje zitten van een goed gekeurd rondje of een afgekeurd rondje. In het echt proberen ze ook alles om maar extra afvalt mee te pakken.
Ok, dat er geen rubber op de baan komt wist ik niet, maar ik heb er eigenlijk ook nooit op gelet. Dacht dat dit wel gewoon het geval was net zoals bij andere sims...

Ik doe dus de vrije training en in het echt duren die anderhalf uur, waarbij ze dus wel degelijk de race situatie oefenen. Dus 30 rondjes op de baan blijven met een volle tank en zo onder andere naar de bandenslijtage kijken en wat voor "pace" ze halen met bepaalde afstellingen.

Jij bent dus bezig met één snelle kwalificatie ronde, waar ik probeer om een constante te vinden die ik een hele race kan volhouden. En uiteraard probeer om ook snelle tijden te rijden..

Maar ieder zijn ding, je speelt zoals het mogelijk is, daar heb je helemaal gelijk in. Ik vroeg me alleen maar af hoe het kwam dat jij die chicane wel op die manier ongestraft kon nemen Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12