Gerucht: Call of duty: Ghost gaat multiplayer beelden tonen

Gerucht: Call of duty: Ghost gaat multiplayer beelden tonen

Zoals ieder jaar komt Activision met een nieuwe deel van Call of duty.
De populaire shooter kampt met kleine problemen. Zo zouden de voorverkoop nog behoorlijk tegenvallen.
Na het grote succes van Call of duty 4: Modern warfare, maakt Activision niet zoveel reclame meer voor zijn game.
De laatste jaren laten ze weinig gameplay beelden zien, maar huren ze wel dure acteurs in om in een promotiefilmpje te spelen voor ze.

Hoe zal dit verder gaan ?

De ontwikkelaars van CoD hebben al paar jaar aangegeven dat ze beperkt worden door de huidige consoles en dat de next-gens hier verandering in gaan brengen.
Tijdens de Xbox reveal dit jaar werd de nieuwe engine getoond van Call of duty en de nieuwe mogelijkheden in de game die mede mogelijke gemaakt zijn door de nieuwe console generatie.
Echter is er kort daarna een interview geweest met een van de medewerkers, die heeft gewerkt aan de nieuwe engine. De engine is nog steeds gebaseerd op de oude Engine die in 2007 is uitgebracht.
wel hebben we kunnen zien dat de game er een stuk beter uit is komen te zien, maar er werden vooral demo’s getoond.
Op de E3 in Amerika lieten ze opnieuw Single player beelden zien en was de game nog al afwezig op de beurs.
Activision kon het moeilijk opnemen tegen The Devision, Watch dogs en natuurlijk Battlefield 4.
Battlefield 4 de grootste concurrent van Call of duty was speelbaar voor 15 a 20 minuten lang met 64 man te gelijk op de beurs met zowel de nieuwe xbox one controller als met muis en toetsenboard.

We zijn nog een paar maanden verwijderd van de releases van de nieuwe consoles en de nieuwe games die eraan zitten te komen.
Echter heeft Call of duty nog geen enkele multiplayer beelden getoond en dat is op zich niet heel erg raar, want de laatste jaren gebeurd dit wel vaker.
Maar de tegenvallende voorverkoop, slechte reclame en de grote sprongen die Ubisoft en EA maken met hun nieuwe games is een kleine klap in het gezicht.

Call of duty heeft nog 2 grote evenementen om zijn multiplayer beelden te kunnen laten zien. dat is de Gamescon in Duitsland en Firstlook in Nederland.
We kunnen dus met enige zekerheid zeggen, dat we binnen kort de eerste multiplayer gameplay beelden gaan zien.

Leave a Reply