Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leaked Battlefield 4 Alpha Screenshots
(12-06-2013, 16:23)bvk Wrote: Ik kan nog niet helemaal volgen hoe die Commander functie nu gaat werken in BF4. In BF2 was je gewoon een medespeler die ook aan de strijd mee kon doen, al was dat niet wenselijk.

Beter ging je ergens in een stil hoekje in je basis liggen en zorgen dat je niet gevonden werd door een spec-ops die je basis in kon (en mocht) komen zonder door jou gezien te worden. Maar als het nodig was kon je wel meespelen.
Ik begrijp dat dit nu niet meer zo is? Ik vond Commander zijn altijd wel aardig, maar niet vanaf een tablet...
Het zou uiteraard wel gaaf zijn als je op je pc met je karakter speelt en je tablet gebruikt voor de bediening van je assets, hoef je niet steeds te switchen van view.
Ik heb al beelden gezien van commander mode die je met een muis kon bedienen, dus ik denk niet dat je verplicht bent om met een tablet te spelen. Maar als je commander bent dan ben je eigenlijk niet aanwezig in de game, je hoeft dus niet ergens in een hoekje te kruipen Wink
Klopt, de commanders worden ook nog eens niet meegeteld aan het aantal spelers! Biggrin
zie ook het nieuwsbericht op de frontpage: http://www.bug-community.com/battlefield...ver-weten/
Ok, de commander speelt zelf niet mee, jammer... Ga ik het als ik Commander ben uiteraard wel gewoon vanaf de pc doen. Maar het was gewoon gaaf geweest als je gewoon mee kón spelen, of in een hoekje kruipen om niet gekilled te worden. Met dan als bijkomend hedendaags voordeel t.o.v. BF2 dat je gewoon je normale view kon houden met je tablet naast je als "control center". Of dat je ervoor kiest niet mee te spelen, op de manier waarop het nu gaat werken dus als ik het goed begrijp.

Filmpje had ik gezien uiteraard, maar zegt hier niets over. Legt alleen uit wat ie allemaal kan doen en wat zijn taak is maar dat weet ik uiteraard al.
Ik heb trouwens een WinRT tablet, kan daar dus ook gewoon een muis op gebruikenWink
Wel, als je iemand gewoon in hoekje ziet zitten is dat eigenlijk iemand die zou kunnen meehelpen op het battlefield dus eerlijk gezegt vind ik het een goede zaak dat de commander niet fysiek aanwezig is Smile Daarnaast zal commander spelen iets zijn waar je constant moet mee bezig zijn denk ik, en wanneer 1 commander even geen zin heeft om commander te spelen en gaat zitten meeknallen denk ik dat je team een serieus disadvantage heeft omdat er niemand uav's inroept, tanks gaat neerhalen, ...
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top