Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counter Strike: Global Offensive
Zet je trots een post hier op het forum dat je GE bent. Vervolgens verlies je 's avonds meteen 2 matchen redelijk hard (6-16 en 8-16). Clown
Laatste game uiteindelijk wel nog gewonnen en ben ook nog gewoon global. Maar er blijft toch nog een behoorlijk verschil tussen global en global. Yes
Zit zeker een groot verschil nog tussen de globals. De een weet alles van tactics terwijl de andere global sterk leunt op een bepaald team. Zo zat ik laatst in een matchmaking potje met een Global en die kerel bakte er geen hout van. Tuurlijk, je hebt allemaal wel eens een dagje dat het niet zo lekker gaat (had ik gister ff) maar toch. Beetje tactics en callouts moet dan nog wel lukken.
CS:GO ligt er al vanaf gister uit. Sommige mensen zijn lucky en kunnen wel spelen, maar het werkt gewoon niet. Alle ranks zijn ook pleite als je nog niet weer in een potje hebt kunnen spelen.

Ik vraag mij af wat Volvo aan het uitspoken is. Ergens hoop ik stiekem dat er nu 128 tick servers komen voor MM. In china schijnen ze dat al te hebben.

Er gaan heel wat geruchten de rondte dat er een grote update aan zit te komen en bla bla. Leuk al dat speculaas, maar ik geloof er nog niets van. Eerst zien en dan geloven. Nu maar even darten kijken en daarna hopelijk CS:GO?

Wel raar dat Volvo al sinds gisteren helemaal NIETS heeft laten weten. Dit flikken ze nu iedere keer weer. Gewoon bij grote problemen helemaal niks los laten. En dat terwijl ze een tijdje geleden hadden beloofd meer naar de community te luisteren en meer transparant te zijn. Hufters zijn het!
Lekker dan. Maar zal vast goed komen.
Gister avond weer wat potjes kunnen spelen en niet kunnen winnen :Emo Andere team scheen een hacker te hebben. Werd ons doodleuk verteld. Ach ja. 

CSGO werkt dus iig weer maar nog nergens iets te horen over waarom het zo lang down was.
Er ging iets mis met je autocorrectie denk ik, want: Volvo? Puh2

Maar zullen ze (Valve dus) ook niet net zoals EA last hebben van DDOS aanvallen waar ze net zoals EA niets over vertellen? Of beiden hebben gewoon een brakke infra waar ze uiteraard ook niets over communiceren....
Valve wordt gekscherend Volvo genoemd ;Wink

DDOS heb ik ook nog over nagedacht ja. Zou kunnen hoor. Alleen heb nog niet eerder mee gemaakt dat het zo lang plat lag. Valve reageert sowieso eigenlijk vrij slecht. Ze laten nooit iets weten. Ze hadden een tijdje terug wel beloofd om meer open te zijn maar daar merken we nog niets van. Wel bizar voor een game waar zoveel geld in om gaat.
(04-01-2017, 18:57)bvk Wrote: Er ging iets mis met je autocorrectie denk ik, want: Volvo? Puh2

LeesvoerPuh2 http://knowyourmeme.com/memes/events/diretide
Wel grappig dat Volvo het spelletje meespeelt! Het rolt zoals het rolt zeggen we dan maar Smile
Ik had een tijd niet meer CSGO gespeeld en moest weer beginnen op MG1. Nu een paar dagen verder zit ik weer op DMG. Dat is een behoorlijke heuvel die je over moet. De volgende nare heuvel zal Supreme worden. Ai.
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top