Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counter Strike: Global Offensive
Gelukkig heeft Volvo de R8 generfd en hebben ze de nerf op rifles ook teruggedraait. Poeh. Ik was eindelijk net mega goed met de M4 gaan ze die shit nerfen. Moet vanavond eerst maar weer wat potten DM spelen denk ik voor ik weer op mijn oude niveau kom, want was er helemaal aan gewend, toen aanpassingen, weer aan gewend en nu moet ik weer aan de nieuwe situatie wennen.

Hoop dat ze eindelijk eens een soort CTE omgeving maken voor CS waar dit soort shit getest kan worden alvorens ze het ons door de strot douwen.

Zal zo ff jullie filmpjes checken jongens!
Volvo  Clown
Ik denk niet dat er een soort CTE voor CS gaat komen, dat is niet Valve stijl en DICE heeft dat toen alleen maar gedaan om "het vertrouwen" terug te winnen van de BF community.
De community was behoorlijk over de zeik met deze zet. Het was echt onbegrijpelijk. Er zit nogal een grote Esports community achter CS:GO (niet alleen de pro scene denk ook aan ESEA en FaceIT. Die lui hebben dus een hele week met deze onzin moeten dealen in online games. LEUK!) . Dus de enige manier waarop ze dit tegen kunnen gaan en kunnen laten zien dat ze wel degelijk aan de kant van de community staan is om een beta omgeving te maken. Valve/Steam heeft hier ook een perfecte optie voor binnen steam zelf dat je beta's wilt kunnen testen van bepaalde games als de uitgevers dit bieden.

Ik denk dat het nog wel even zal gaan duren en de kans zit er idd in dat Valve het helemaal niet gaat doen, maar zoals ze nu al keer op keer de fout in gaan gaat het ook niet goed. Ze hebben met hun laatste blunder wel toegegeven dat ze fout zitten, dus dat is erg netjes van Volvo. 

Ik ga iig duimen voor een beta omgeving Wink
Wat is er gebeurd dan? Wat controversiele balance tweaks of zo?
Ze hadden een nieuwe gun toegevoegd een revolver R8. Ding was net zo krachtig als een AWP. Maar dan kun je gewoon vol sprinten, springen en schieten. Was altijd 100% accuraat. Of bedoelde je dat niet? 

Als je het andere bedoelde: inderdaad; er was ook een 'balance' in de game gebracht. Basically hebben ze de rifles generfed (lees meer random gemaakt dus de skill ging er juist nog meer uit) en de pistols ook. Veel van de pistols zijn al useless, neem de Glock, die is nog slechter geworden. De Tec 9 was een van de betere wapens en die vond ik nog steeds goed eigenlijk. Dus wat ze gaan hebben is de slechtere wapens nog slechter gemaakt, de rifles waar nog wat skill in zat hebben ze random gemaakt waardoor skill verdwijnt. 

Gewoon allemaal domme dingen. Gelukkig hebben ze het zelf ook ingezien en het teruggedraaid.
Ja, random shizzle wil je niet in een competitive game. Je zou toch verwachten dat de makers van CS dat maar al te goed weten.
Het is geen DICE met hun bullshit.
beep beep beep beeep beeeeep boom

https://soundcloud.com/zwirekproductions/allahu-trapbar
Was weer mooi gister!

https://www.youtube.com/watch?v=ZaEv4pYz7r8
Ja, hoe weet jij dat?
Grappig om te zien hoe je je crosshair altijd op 'hoofdhoogte' houdt t.o.v. de grond waar je op richt.
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top