Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlefield Ervaringen & Discussie
Oef, als je de mouse sensitivity gaat aanpassen, dan mag je inderdaad helemaal opnieuw beginnen met leren.

Ik heb gisteren me config vanuit me CTE map naar de retail map gekopieerd en de game opgestart, daardoor waren bij mij de settings meteen goed.
Enige wat ik wel moest aanpassen was me FOV, die had ik laatst in de retail aangepast naar 80 maar in CTE nog niet, dus dat moest nog even.
Kijk eens aan misschien ook maar even aanpassen die sensitivity want ik vond het al vreemd dat me accuracy lager is dan normaal?
Je zou zeggen alles is aangepast dat het beter werkt en ook de accuracy omhoog gaat omdat je meer hits maakt.
Ik speelde als ik geen Assault speelde (en dat gebeurde nogal eens) vaak met de AKU12. Vond dat echt een beest van een gun. Ik had de recoil van dat ding ook iets beter onder de knie dan bijv de AK5C. Maar beide guns laatst in CTE geprobeerd met alle nieuwe aanpassingen. Die twee zijn nu echt niets meer waard.

Gister nog wel tal van gekke dingen gezien, dat ik ge oneshot werd voor mijn gevoel. Ondanks dat er dus zoveel aangepast is, is het nog lang niet goed en voelt het ook nog lang niet als BF3. Maar het kan aan mij liggen.

Komende dagen maar even vermaken met deze nieuwe patch, wellicht dat het toch stiekem te maken heeft met het wennen er aan. Alleen het gekke is dat ik gister zowel goede als slechte potjes heb gehad.

Die sensitivity aanpassingen heb ik een paar uurtjes voor nodig denk ik om aan te wennen dan gaat dat wel weer.
Ik kan me mening wel een beetje met je delen Rice , de wapens voelen heel anders aan en snipers die maar 1 kogel nodig hebben?
Zelf heb ik ook nog totaal geen bf3 gevoel terug en daar verliep meestal alles heel soepel Yes
Ik heb nog een paar potjes vanavond gespeeld en heb eens de tekst erbij gepakt van Dice , heb de muzzle brake eens eraf gehaald en de heavy barrel erop gedaan nou dat is een wereld van verschil!
Door de heavy barrel lijken bij mij de kogels compacter bij elkaar te blijven en beter hun target te raken wat sneller een kill oplevert, weet niet of meer mensen met barrel spelen of misschien het gaan proberen maar hier lijkt het er beter door te gaan.
Weet iemand wanneer er weer een patch komt ? want de game speelt heel belabberd
Hoezo speelt de game belabberd? Heb je je cheats uitgezet?
En waarom denk je dat een patch dat gaat oplossen?
Waar ik normaal met bulldog 3 mensen kan killen zonder te reloaden lukt nu nog maar amper om er 1 mee te killen! Redox heeft hier ook last van dat je veel meer kogels nodig hebt en dat als je hoek omgaat meteen dood bent. Ook de sniper is vaker one shot one kill ook al is geen headshot bij me ? 
True dat, als je continue je settings blijft wijzigen.... Drama...


Gisteren sinds een week weer een paar potjes gespeeld.
Met de hoeveelheid die ik de afgelopen weken gespeeld heb, was het echt weer even wennen.
Maar toch:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...270382331/
en het potje daarvoor:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...270382331/

De game speelde inderdaad heel belabberd KUCH KUCH KUCH
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top