Call of duty spelers zijn boos

Call of duty spelers zijn boos

Afgelopen week heeft Call of duty: Block ops 2 een nieuwe update gekregen.
Het is altijd mooi en fijn als een game geupdate wordt en ook nieuwe content krijgt, alleen zijn de fanboys van Call of duty hier niet blij mee.
een van de lead designers, die zich ook bezig houd met de ontwikkeling van Call of duty ghost word op dit moment belaagd met doodsbedreigingen.
Echter als dit nog niet genoeg is, word ook nog zijn dochtertje bedreigt op school door frustrerende Call of duty vaders.

De gamers zijn boos omdat er dus het één en ander aangepast is.

Zo zal de Assault rifle AN-94 generfed zijn en heb je 1 kogel méér nodig op een bepaalde afstand, wat in totaal neerkomt op 4 kogels ipv 3 kogels per kill.
Daarnaast zijn er 3 a 4 sniper rifles die vaak gebruikt worden ook vertraagd bij het in en uit zoomen, waardoor het wel bekende Quickscope niet meer erg effectief is.
ook zitten er kleine foutjes in dat je kills niet opgeteld worden, wanneer je in een fractie van een seconde later zelf dood gaat.
De fanboys hebben het over A good game turned into the worst game.
Wij van BuG community denken niet dat dit door de laatste patch the worst game is geworden, maar in de jaren van ontwikkeling en te weinig innovatie. Ook zal dit waarschijnlijk gamers afschrikken om de nieuwste versie te kopen van call of duty.

Leave a Reply