Battlefield 4 multiplayer advertentie

Gisteren is er een nieuwe advertentie tevoorschijn gekomen op een Belgische game website van gamequarter.be.
Hierin staat wat nieuwe informatie over battlefield 4 multiplayer, het zou om een gelekte advertentie gaan die eigenlijk pas getoond zou worden tijden de E3 2013.

De advertentie verteld ons iets meer over de commander mode, 2 maanden geleden was er al een gerucht dat alleen spelers met een hoge rank, toegang krijgen to de commander mode.
nu krijgen we te lezen dat de commander de mogelijkheid heeft om scans en mobiele spawn punten aan te maken, maar ook dat de commander in staat is om artillery support te leveren.

Voor de vrouwelijke gamers onder ons, zal het straks dus ook mogelijkheid zijn om met een vrouwelijke personage te spelen, er is een uitgebreide customization aanwezig die verder gaat dan alleen Camo’s voor je wapens en kleren, is er dus ook de mogelijkheid om je geslacht en gezichtskenmerken aan te passen.

Er wordt ook gesproken over 5 nieuwe classes, al kunnen we vrijwel zeker zeggen dat het de 4 classes zullen zijn die we nu kennen met wat kleine veranderingen en 1 commander class die toegevoegd gaat worden.opvallend is de aankondiging van een nieuwe injuries system en suppression system, wat dit inhoud is nog niet bekend.

Het laatste bericht in deze advertentie is een standaard reclame voor Frosbite 3.0 dat het allemaal beter gaat worden, maar dat hebben we al kunnen zien in de 17 minuten duren de gameplaybeelden.
De meningen zijn erg verdeeld hierover of het echt Frosbite 3.0 is of toch Frosbite 2.5

Hieronder de advertentie, maar of het waar is blijft de vraag.
BF4 advertentie

Leave a Reply