Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PlayerUnknown's BattleGround
Speciaal voor jullie dan Smile

https://www.youtube.com/watch?v=S0zAU9g7b7o
https://youtu.be/QfwZdpKI1EY
Chicken dinner met 4 man squad in leven Smile

GertJan Oss
Speechlez
Clytch
Morthan

[Image: hMEx5xc.jpg]

https://youtu.be/6YCF10IyPpk
En meteen erna nog eentje met twee nieuwe gastjes en Speechlez Smile

[Image: s6nNLxG.jpg]

https://youtu.be/vzFusPNm2BQ
GJ en ik hadden vandaag ook een mooi momentje, hij heeft het opgenomen:

https://www.youtube.com/watch?v=-gfevchEfk0
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

https://youtu.be/X_cGqsQQ_Bk
Eerste keer first person potje. Meteen chicken Smile

[Image: w4dLHXq.jpg]

https://youtu.be/-rZzzawAkTA
[Image: AB45F85D6E75491EA6CDE65F2DB8BC816B0BB03D]

In formatie vliegen jonguh!
Niet gewonnen maar wel super vet om eens een M24 te hebben met een silencer en een gillie. Headshots zijn dus echt 1shot kills Smile

https://www.youtube.com/watch?v=15uq_fwBbN8
Ik ben vandaag nog 2e geworden met duo's FPP. Zat in een gevecht in een gebouw en killede er nog 1. Die vent had mijn maatje gekilled. Ik moest healen (anders had ik het sowieso niet eens gered om door het blauwe deel heen te rennen) en daarna snel naar buiten rennen want de blauwe cirkel kwam er aan. Ik was er BIJNA (2 stappen van verwijderd) en dat werd dan mijn dood. Niet door een enemy dus, maar door de blauwe cirkel terwijl het 1v1 was.

Ik vind dat als het 1v1 wordt of als de witte cirkel al zo klein is, dat de blauwe cirkel niet meer zo veel dmg moet doen. Dat zorgt er voor dat mensen wel naar het witte deel moeten rennen en de gene die dan door het blauwe heen moet is dan basically gewoon fucked. Ook al zit je dus vlak bij het witte en heel even in de blauwe cirkel, het killed gewoon te veel van je health. Je wordt dan geforceerd om brainless de witte cirkel te pushen en de gene die de ander het eerst ziet per ongeluk door die push die wint dan de match. Vaak heb je dan ook nog maar 1 of 2 kogels nodig want je bent toch al half af door de blauw cirkel. 

Overigens is het ook zo dat de witte cirkel dan al zo bizar klein is, dat er toch al weinig speel ruimte meer over is. Elke stap die iemand dan zet kun je dan al horen. Waarom de spelers dan nog zo zwaar straffen? Vind dat ze dat wel mogen aanpassen om de 1v1 of 2v2 situatie nog een beetje een interessant te laten zijn.
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top