Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuwe Battlefield 4 Expansion uitbreidingen onthuld!
Dit is het reactie topic voor - Nieuwe Battlefield 4 Expansion uitbreidingen onthuld! -. Post away!

De namen voor de overgebleven Battlefield 4 uitbreidingen zijn onthuld! In aanvulling op China Rising, welke 4 nieuwe mappen bevat, en Second Assault, welke 4 fan-favorite mappen bevat, zal Battlefield 4 de volgende uitbreidingen bevatten:

Naval Strike
Dragons Teeth
Final Stand

Je krijgt een access denied pagina te zien, maar de pagina's bestaan! Ze zijn alleen nog niet actief.

De China Rising Expansion uitbreiding is beschikbaar als pre-order bonus voor Battlefield 4, De Second Assault Expansion uitbreiding zal beschikbaar komen na de launch op 29 Oktober.

Als de Battlefield 4 uitbreidingen te vergelijken zijn met zoals Battlefield 3, dan zou dit de volledige lijst met uitbreidingen zijn.
Wat we nog niet weten en waar we natuurlijk wel heel erg benieuwd naar zijn is wat de uitbreidingen ons zullen brengen.

Wat denk jij dat de uitbreidingen ons zullen brengen?

Zodra we meer informatie hebben zullen we deze uiteraard met jullie delen!!
Wat de uitbreiding(en) zullen brengen... Uitmelken van de franchise en portemonnee...
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

(20-08-2013, 14:38)CptChaosNL Wrote: Wat de uitbreiding(en) zullen brengen... Uitmelken van de franchise en portemonnee...

Ach, het is maar wat je uitmelken noemt. We hebben voor die 100 Euro (ik 50,- Puh2) toch best veel maps en gamemodes gekregen en er 2 jaar plezier mee gehad.

Met CoD was je meer kwijt geweest!
ik ben gewoon erg benieuwd naar Second assault DLC met de oude maps. vooral Metro lijkt me tof om weer terug te zien. Ik speel die map niet vaak of eigenlijk heel erg weinig, maar als ze het goed uitwerken met levelution kan het nog zeer leuk worden.
(20-08-2013, 14:38)CptChaosNL Wrote: Wat de uitbreiding(en) zullen brengen... Uitmelken van de franchise en portemonnee...
Dan is het met BF2 al begonnen maar toen was het nog normaal maar nu heet het uitmelken.
Of is het zo dat EA het een expansion had genoemd het geen uitmelken was ?
(24-08-2013, 08:58)Killerbeuker Wrote: Dan is het met BF2 al begonnen maar toen was het nog normaal maar nu heet het uitmelken.
Of is het zo dat EA het een expansion had genoemd het geen uitmelken was ?

Bij BF2 kan je idd ook spreken van uitmelken (en eerder al hoor, zie bijvoorbeeld de expansions Counterstrike en Aftermath voor Red Alert), alleen was dat toen totaal anders als nu;
De expansions zijn nu vóór launch al bekend, dat was bij Battlefield 2 of Red Alert niet zo.
Het uitmelken was toen in veel mindere mate als anno 2013. Nu lijkt EA voor elke scheet die ze laten geld te willen zien.

Daarnaast laat men vóór launch al eea zien van de expansions van BF4, waar dat bij BF2 ook totaal niet het geval was, allemaal onder het mom 'om de devs meer tijd te geven'.
Terwijl men eigenlijk gewoon een véél te snelle release wil om zoveel mogelijk te cashen bij de consument (om de aandeelhouders tevreden te houden).
Iets over haastige spoed... Wink Kijk bijvoorbeeld maar naar SimCity, die vorige 'grote' game van EA die uitgebracht is...
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top