Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het grote BBQ (en andere bak en schroeisels) topic
Ik hou ook wel van een beetje bbq'en. Vooral rundvlees eigenlijk of lam. Ribeye en de laatste tijd Picanha. Ribeye gaat in 1 stuk en dan de revearsed sear methode. De picanha wil ik ook nog weleens tot steaks snijden en ze met een eigen rub dicht schroeien. 


Heb dit jaar een weber go anywhere gekocht voor op het balkon en dat is echt een heel fijn bqq-tje. Ja kan er tot 700 gram nog perfect indirect op grillen. Groter wordt wat lastiger denk ik.

Als ik er over nadenk hou ik gewoon van vlees klaar maken. Of dat nu een bbq een pan of een oven is Smile

Messages In This Thread
RE: Het grote BBQ (en andere bak en schroeisels) topic - by yrew - 26-01-2016, 14:26
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top