Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het grote streaming/opname topic - hulp nodig? meld je hier!
Ik heb Xsplit en OBS gebruikt en gebruik nu gewoon OBS. 

Ik ben er achter gekomen dat de CBR padding in OBS de bitrate nog al eens hoger gooit dan 3500, als je hem daar op laat cappen. Dat is opzich logisch. Als je CBR padding dan uit zet, blijft hij er wel netjes onder, maar dit wil je eigenlijk helemaal niet. Het beste is dan dus inderdaad kijken naar wat je bitrate doet als je CBR aan hebt, en dan vervolgens de bitrate kleine beetjes aanpassen zodat hij vervolgens niet meer over de 3500 heen schiet. Ik heb het nu zo voor elkaar dat hij eigenlijk altijd onder de 3500 blijft, er net tegen aan. Dat zou prima moeten zijn. De beeld kwaliteit is prima. Hoewel ik liever een hogere bitrate had gebruikt, maar ja dat gaat nu eenmaal niet.

De reden dat mensen die wel partner zijn van Twitch wél een hogere bitrate kunnen instellen is omdat zij het quality knopje unlocked hebben. Dus kijkers kunnen dan zelf de stream van kwaliteit aanpassen, zodat als ze buffer problemen hebben ze de kwaliteit wat lager kunnen zetten. Dat is ideaal en ik hoop dat ik het ooit nog eens mag unlocken Smile

Voor streamen op de ipad, dat zou trouwens prima moeten werken, mits je ook echt 3500 kbps kunt downloaden, anders krijg je inderdaad buffers. In mijn geval zal het inderdaad kunnen omdat mijn stream af en toe over de 3500 heen gaat. Dat is nu verholpen. Dus als je binnenkort nog eens wilt testen zou dat heel fijn zijn Smile ik hoor jullie wel!

Messages In This Thread
RE: Het grote streaming/opname topic - hulp nodig? meld je hier! - by Rice - 20-01-2015, 14:15
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top