Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het grote streaming/opname topic - hulp nodig? meld je hier!
Aangezien ik 100/100 glasvezel heb, kan ik er ook wel vanuit gaan dat mijn bandbreedte ook ruimschoots voldoende zou moeten zijn.
Tijdens de bierstream #1 was er ook iemand die zei (wellicht om te trollen, kan ook, ken die persoon namelijk niet) dat je over de 3500kbps heen zou zijn?
Maar goed, ik geloof jou iig eerder als hem, dus als jij zegt dat je echt op 3500 zit, dan ga ik ervan uit dat het ook 3500 is.

Als de problemen bij Twitch zouden liggen, zou ik met élke stream buffering problemen moeten hebben en dat is dan ook weer niet het geval (helaas?).
De stream die ik gisteren bekeek ging constant goed (en heb minimaal een kwartier tot een half uur gekeken of zo), zonder ook maar iets aan problemen.
Als ik op jouw stream meekijk, heb ik geheid binnen tien minuten wel meerdere keren gehad dat er gebufferd wordt of dat delen uit de stream gewoon wegvallen, waardoor jij van de hak op de tak lijkt te springen.

Ik denk ook niet dat 3,5 megabit (afgerond) of 4 megabit (afgerond) een probleem is voor de meeste internet aansluitingen bij ons denk ik. Wink
Volgens mij zitten de meesten hier wel op kabel of glasvezel, ik weet iig niet of er iemand van ons nog op ADSL zit.

Ik wil je hiermee ook niet aanvallen overigens, ik kijk je stream graag, vandaar de bierdonatie! Smile
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]


Messages In This Thread
RE: Het grote streaming/opname topic - hulp nodig? meld je hier! - by CptChaosNL - 19-01-2015, 17:32
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top