Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlefield Ervaringen & Discussie
DDoS aanvallen zijn per definitie NIET te pareren. Een server wordt op dat moment bestookt met pakketjes die het gewoon niet kan verwerken. Daar kun je nog zo'n dikke verbinding, nog zo'n dikke CPU of het beste van alles neer zetten, de betreffende aanvaller gaat gewoon net zo lang door tot de server zegt: bekijk het, ik kap ermee. Om een nog dommere vergelijking te maken, vergelijk het met 100 mensen die je tegelijkertijd een stuk pizza in de mond willen duwen. Dat gaat niet. 

Als je het probleem wilt 'oplossen' (een echte oplossing is het niet, maar toch!) dan moet je de spelers die deze problemen veroorzaken bannen op de server. Ze kunnen dan de server niet meer betreden en dan heb je er dus geen last van. Ik had oplossing tussen aanhalingstekens gezet omdat dit natuurlijk niet een echte oplossing is voor het probleem en de aanvallers op die manier juist hun zin krijgen namelijk het verpesten van het plezier voor deze betreffende spelers. Hier moet je dus eigenlijk niet in faciliteren MAAR een andere oplossing is er gewoon weg niet.

Je kunt naar andere providers gaan wat je wilt, uiteindelijk zal de server geddost blijven en zal deze plat blijven gaan als deze mensen (het doelwit) op de servers blijven spelen.

Je kunt ook vrij moeilijk achterhalen waar de aanvallen vandaan komen. Meestal bestoken duizenden hosts met duizenden ip-adressen dus de server en je kunt niet zien wie de opdracht geeft. Wel is het zo dat DDoSsen een strafbaar feit is wat door onze politie hard aangepakt wordt.

Messages In This Thread
RE: Battlefield 4 Ervaringen & Discussie - by Rice - 30-09-2015, 12:12
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top