Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlefield Ervaringen & Discussie
Hier nog wat tips voor instellingen als je daar nog zin in hebt  Puh2. Vooral de FoV niet te hoog zetten schijnbaar, dan geeft ie de recoil van de gun niet goed weer.
Over unparking cores, user.cfg commands zijn de meningen verschillend, maar ieder zijn ding.

https://www.youtube.com/watch?v=iqqMjvMguFg

Ook kwam ik laatst nog een cheater tegen op een BuG server. Helaas deed mijn Shadowplay het toen niet goed en een fimpje van 20 min. speelde die in 3 sec af. Op de map Siege of Shanghai, met de lift omhoog en dan 90 graden naar rechts draait wanneer je uit de lift stapt. Dan zie je van die verhogingen op het dak en daar sprong hij gewoon op. Naar mijn weten kun je daar helemaal niet komen. Ik ging op een gegeven moment in zijn squad en zo kon ik hem volgen in het spawn screen toen ik dood was. 
Ook meen ik dat ik hem van onderen op straat rechtstreeks op het dak zag springen/teleporteren. Aan zijn stats zul je dus niet direct iets vreemd vinden, maar zijn k\d is echt hoog terwijl zijn accuracy niets bijzonder is. 
**edit** zo'n potje dus: http://battlelog.battlefield.com/bf4/bat...362177390/

Ik heb daarna ook nog mijn nvidia drivers ge-update en Shadowplay deed het daarna weer. Ik joinde als spectator, maar ik kon hem niet meer betrappen op de mappen die daarna kwamen.

Gaat om deze gast en als je kijkt op metabans dan is zijn reputatie niet echt echt positief te noemen.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/777CHE777/

Messages In This Thread
RE: Battlefield 4 Ervaringen & Discussie - by Bartbaric - 20-01-2015, 14:35
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top