Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Tweakers Express 2016, wie gaat er mee?
Net als voorgaande 2 jaren organiseert Tweakers ook dit jaar weer een eigen trein die naar de GamesCom in Keulen zal rijden. Er is nog geen 100% zekerheid, maar ze hebben de kaarten al liggen en zijn met ProRail de rijpaden voor de trein al aan het regelen. Dus we mogen er wel vanuit gaan dat het doorgaat. De trein zal (waarschijnlijk) vertrekken van Amsterdam CS en dan Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Venlo aandoen voordat we in Keulen aankomen. 

Dit jaar is er niet gekozen voor de zondag, maar gaat de reis op zaterdag 20 augustus plaatsvinden. De vorige jaren waren heel erg leuk, niet alleen vanwege de beurs maar vooral vanwege de unieke treinreis en alles er omheen.

Ik bedoel, dit is toch tof om dit zo bij de NS voor elkaar te krijgen?

[Image: TS2015%20CS.PNG]

Vooral erg gezellig ook, veel mensen zie je onderweg de grootste lol hebben. In de Gamescom raak je elkaar natuurlijk al gauw kwijt en bovendien vinden velen het toch best wel druk.

Maar niet getreurd, want wat doe je dan: Lekker een biertje gaan pakken op een terrasje midden in Keulen Smile

De vorige jaren konden er in de voorverkoop kaartjes gescored worden voor een gereduceerd tarief en dat zal dit jaar ook ongetwijfeld weer het geval zijn. Dus dan is het wel handig om nu al te beslissen of je dit jaar ook mee wil, want dan kan ik als het zover is de kaarten in één keer bestellen.

Dus.... Wie gaat er mee?  Hup

Messages In This Thread
De Tweakers Express 2016, wie gaat er mee? - by bvk - 05-06-2016, 12:53
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top