Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
War Thunder Ground forces closed bèta
Today is the day!

Warthunder patch 1.41 brengt Ground Forces officieel naar buiten! De status is veranderd naar Open Beta. Iedereen die normaliter Warthunder speelt, kan nu ook in dezelfde game tanks ter beschikking stellen.

De veranderingen zijn iets gecompliceerder. Je kon altijd via het tab blad '' research '' je gewenste vliegtuig kiezen voor in je hangar. Het zelfde principe als voor Ground Forces. Alleen heb je nu 2 tabbladen. Je moet elke tab blad specifiek openen om je tank in de gewenste crew slot te positioneren.

Ik ben erg enthousiast over deze uitbreiding, en kan niet wachten tot ik vanavond in mijn man cave zit, om deze game eens uitgebreid te bespelen. Ik had al toegang tot de closed beta, doordat ik een pre-purchase had gedaan voor een tank-pakket. Dit was de goedkoopste optie van €20,00, waardoor ik nu beschik over 2 tier 1 premium tanks die normaliter niet verkrijgbaar zijn ingame. ( SO MUCH WIN Biggrin )

Zijn er meer mensen die deze game uitgebreid gaan spelen? Zo ja, dan mag je mij ingame toevoegen als '' Lampades ''. Ik zoek wat helden om mee te spelen Wink.

http://warthunder.com/en/news/587/current/
Om zot te zijn met fatsoen is er wijsheid van doen.
Ook als je verstandig bent moet je soms wel eens meedoen met de dwazen.

Messages In This Thread
RE: War Thunder Ground forces closed bèta - by Liy - 15-05-2014, 13:29
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top