Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rainbow Six: Siege (PS4 en PC)
Dat is 3 euro minder dan ik er voor betaald heb. De key die ik kreeg moest ik wel activeren via Azie. Dat konden ze ook voor me doen maar dan moest ik mijn account gegevens geven. Daar had ik niet veel trek in.
Site werkt weer Fonta heb de game nu ook wacht nu op mijn key
Mijn key zat waarschijnlijk bij een Nvidia GPU als bundel verkoop. Moest eerst een key activeren op de site van Nvidia, toen kiezen of ik R6S of Assasins Creed wilde, daarna moest ik aanvinken welke GPU ik had gekocht en daarna de site van u-play openen en inloggen. Toen werd de game automatisch toegevoegd.
Wow, het is wel ff wennen moet ik zeggen. Leuk,  maar wennen. Wat moet je wel reinforcen en wat niet. Eerst gespeeld en toen kwam ik er pas achter dat het leuker wordt als je wat operators te kiezen hebt. Ik snap ook niet zo goed wat je moet doen als iedereen aan het waarschuwen is voor floor traps. En wat kun je doen als je van die fragmentatie granaten af hoort gaan? Veel vragen nog.
Als je nou gewoon eens op Teamspeak komt vanavond en we gaan met een groepje spelen dan leg ik je van alles uitSmile Ik speel het al sinds launch op de PS4 en ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Ik had namelijk exact hetzelfde in het begin. Maar het is gewoon veel spelen, komt allemaal vanzelf wel. Je leert elke dag. Zelfs ik nu ik er denk ik 90 uur in heb zitten leer nog genoeg.

Belangrijkste is dat je er plezier aan hebt!

Ik heb trouwens ook enkele videos over  Siege gemaakt op mijn Youtube kanaal: http://www.youtube.com/rice_nl misschien heb je daar nog iets aan?
Yup, ik kwam speciaal ff hier om je kanaal op te zoeken. 

Vanavond Teamspeak zit er niet in. Maar morgen, overmorgen en vrijdag zeker. Wel.

Net je settings video bekeken. Ik ga de brightness ook maar omhoog gooien thuis. Ik zag echt heel veel niet in het donker.
Brightness heb ik gister op de PC ook op 100 gezet. Zit op de PC verstopt achter 'Calibrate' geloof ik he? idd je ziet echt bijna geen ruk in die game man...
Misschien leuk om te kijken en samen op TS te zitten ondertussen. Voor de liefhebbers:
http://www.twitch.tv/rainbow6

En als je het gemist hebt
https://www.youtube.com/channel/UCWKHac5...SnMDFCT-7A
Deze instellingen van een ESL speler wilde ik ook nog ff delen. Deze kwam ik tegen omdat ik meer FPS in game wil halen en aan het zoeken was hoe dat te realiseren. Doe ermee wat  wat je wil zou ik zeggen. Verticale synchronisatie uitzetten in de nVidia instellingen geeft bij mij wat grafische glitches. Shields die je neer kan zetten flikkeren heel erg en zijn dan semi transparant. Misschien juist wel de bedoeling bij die gast Wink. Is wel erg afleidend. Heb trouwens nog niet opgelet of je er ook echt doorheen kan kijken. Ook bij je loadout waar je attachments kunt unlocken flikkert je main gun.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...=567777265

Ik haal trouwens in de 1e situation ongeveer 80 tot 98 FPS met GTX 780 SLI en 1440P resolutie. Mijn 2e kaart zorgt voor maar 10 tot 15 FPS extra Frown . Is deze game zo bout geport naar de PC?
Ik ga de instellingen ook ff nakijken. Ik heb een GTX 770 2GB dus ik denk dat mijn FPS ook niet heel hoog zullen zijn.
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top