Benelux United Gaming | Community

Full Version: Tip van Flip
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Hoi gayboys,
Plaats hier toffe aanbiedingen, om misschien samen eens aan een nieuwe game te beginnen of om ander over te halen ook mee te doen met Game X.

Ik begin maar met Crusader Kings II. Toffe grand strategy game van Paradox Interactive met een bult mods en heel wat DLC. Op dit moment kan je spelen tussen 1066 en 1492 (Of iets in die richting), maar 28 Mei komt er nog een nieuwe DLC uit, waar je al in 867 kan beginnen. Daarnaast worden alle pagan religies speelbaar. Leuk voor alle Vikings fanboys

Nu bij Amazon in de aanbieding voor $15,00 inclusief alle DLC (En Crusader Kings 1 inc DLC). Alleen creditcard betalingen en je moet gewoon een random adres opgegeven.

http://www.amazon.com/Paradox-Interactiv...ader+kings
In de steam store is Borderlands 2 verkrijgbaar voor €14, just sayin'.

Maar ik ben jammergenoeg geen ridder/viking fanboy Puh2
Zoals ook op de frontpage te lezen is:
De Unreal Deal Pack staat nu voor een tientje op Steam. Smile
Thanks, is weer een leuke voor de collectieWink
https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-...nload.html

Guild Wars 2, de meeste epische MMORPG van het moment staat voor 30 euro op G2Play.
The Humble Bundle 8 is er ook, met een paar weirde dingen maar ook Awesomenauts wat toch wel super tof is. Op dit moment hebben ButtCracker, Chilled, Chaos en ik in ieder geval awesomenauts. (En aangezien ik lang niet iedereen op steam heb, vast nog wel meer mensen)

https://www.humblebundle.com/
Awesomenauts ftw Biggrin!
Moet zeggen dat voor mij HIB8 wat tegenvalt, los van dat ik Awesomenauts al heb. Overigens is dat een game van Nederlandse makelij, ze zitten in Utrecht, op het Neude. Net als de makers van Reus game.
Humble Weekly sales:
https://www.humblebundle.com/weekly

The Walking Dead compleet voor maar 4 euroz Biggrin
(31-05-2013, 19:55)CptChaosNL Wrote: [ -> ]Moet zeggen dat voor mij HIB8 wat tegenvalt, los van dat ik Awesomenauts al heb. Overigens is dat een game van Nederlandse makelij, ze zitten in Utrecht, op het Neude. Net als de makers van Reus game.
Hotline Miami is ook wel vermakelijk. Little Inferno gaat eigenlijk nergens over. Capsized en Thomas Was Alone nog niet gedaan. Proteus zal misschien leuk zijn met een week voorraad van lampuhkap zijn medicijnen op. Dear Esther was grappig om even door heen te lopen. Oh well, Awesomenauts heb je al voor 1 euro en dat is het zeker wel waard.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7