Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
video capturen games
Interessant, maar ik denk niet dat programma's als Afterburner of Dxtory het capturen van de framebuffer als mechanisme gebruiken (wat het Wikipedia-artikel wel suggereert). 50% decrease in framerate heb ik namelijk nog nooit meegemaakt en zover ik weet werken Afterburner en DxTory (en waarschijnlijk nog een hoop andere programma's) als DirectX overlay (DLL injection). Dit betekent dat ze net zoals Shadowplay alleen werken in full-screen DX3D-applicaties. (een programma dat opneemt door de framebuffer te capturen zou altijd werken)
Ik gebruik Action! - sowieso de beste capturer met de minste FPS verlies.
Ik merk eigenlijk ook niet echt FPS drops als ik ga opnemen. Terwijl ik geen Nvidia kaart heb. Zal het binnenkort eens testen met BF4 dan.
Ik gebruikte dxtory tot exKode de boel overnam. (en ik zelf op kleine SSD's (250GNerd overstapte)
gezien ik geen schijfruimte/performance meer wilde inleveren, en ik twitch.tv had ontdekt ben ik gaan streamen.

De performance impact is miniem. maar je moet wel een goede upload hebben wil je geen 'ping' verhogen ingame.
met 10mbit up kun je netjes 3500kb (7000kb vbv) streamen met 1920x1080x30fps maar zodra je hoger gaat zul je dit in je ping terugzien. fps loss valt ook reuze mee, en je vrienden kunnen live met je meekijken (wel met een delay ivm de verzending van de data)

wat meer info over streamen is in dit handige GoT topic te vinden: http://gathering.tweakers.net/forum/list...es/1466951

Ik gebruik voor het capturen/streamen Xsplit (personal license) - https://www.xsplit.com/
En om het hollandse gebabbel op TS weg te laten uit de opnames gebruik ik VAC : http://software.muzychenko.net/eng/vac.htm

TS explusion guide: http://blog.hemp-society.de/2013/02/how-...our_4.html
 
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top