Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destiny-PC
Destiny: Wie o wie gaat hem bestellen en spelen natuurlijk?
PC? PS4 man! Ik speel die game al ruim een jaar het is fantastisch! Kan niet wachten op de Taken King release die morgen komt.

Ik ga trouwens morgen denk ik wel ff de story stuff streamen na het werk! Dan is de release en dat stream ik dan meestal met Iekue en nog wat mensen als die mee willen doen.

Nog een edit:

Voor deze game heb ik uiteindelijk de PS4 gekocht. Zeeeeeer zeker geen miskoop!
Voor de liefhebbers:

Hier The Taken King expansion alle story missies. Gister in 1x allemaal door gespeeld was lachen!

https://www.youtube.com/watch?v=ucCxuTxNYIg
Komt hij naar de PC dan?
Zo ja overweeg ik het zeker want over de nieuwe content is men zeer lovend en Star Wars lijkt het allemaal net niet
(Geen server browser WTF!!!!)
Destiny is toch meer een RPG-game? Smile Mocht hij voor PC komen, zal ik hem ook zeker overwegen, mits er voldoende animo is voor deze game.
Voor wat ik heb gezien op de Twitch van Rice, is dit meer een co-op game, ala Borderlands.

Al komt er dit jaar nog wel veel aan voor mij; Theme Parkitect (heb ik al), RCT World en deze dan wellicht...
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

Het is niet écht een co-op game, je kunt sommige dingen ook prima alleen doen, echter is het inderdaad wel veel leuker om samen op pad te gaan en er zitten een aantal strikes en raids in die je wel met een full fireteam moet doen. Erg tof om te doen en zeker als je het helemaal alleen gaat uitvinden en uitzoeken. Ik heb gister voor het eerst de nieuwe raid gespeeld van Destiny: the taken king samen met Steven en Skate van Gamekings (als het goed is nemen ze vandaag de eerste review op van deze game. Let op! Dit weekend hebben we ook een casino gehad in Destiny haha, Balletje Balletje! Dat ga je Skate nog wel horen zeggen in de review op Gamekings denk ik) en nog een aantal vrienden van me.

Zitten echt hele vette elementen in. Moeilijk, maar toch te doen. De eerste eindbaas liepen we op stuk, we deden veel te weinig damage. Vanavond gaan we misschien een tweede poging wagen! 

Destiny is nog niet aangekondigd voor de PC. Er is wel iemand gezocht bij Bungie om compatibiliteit te testen met de PC, maar of dit voor de game was weet niemand. Ik denk derhalve ook niet dat de game nog komt op de PC, maar je weet maar nooit.

Ik zeg het nog een keer; deze game is de reden dat ik een PS4 heb gekocht. De game is enorm vet zeker met een boel vrienden die raids spelen. Mocht je ooit wat geld over hebben, een PS4 wordt steeds goedkoper. Als je ooit een shooter wilt leren spelen op de PS4 dan is dit wel de game waarmee je moet gaan beginnen. Moet het concept je natuurlijk wel een beetje liggen, want de RPG elementen worden met the Taken king wel naar een hoger niveau getild. Als je dat niet tof vindt dan is het overgrote deel van Destiny juist niet tof voor je.
Ik ben vooral een PC-gamer, dat heb ik gemerkt aan mijn Wii en WiiU. De Wii heb ik inmiddels verkocht, maar de WiiU staat nog altijd stof te happen hier.
Ik zie mezelf dus geen tweede console kopen en dus ook niet speciaal voor Destiny,  hoe geweldig de game ook is.
Ben zelf ook niet echt een gamer die first-person games kan spelen op consoles, met zo'n controller. Heb het op zowel de PS3 als Xbox en Xbox 360 geprobeerd, maar ik kluns daarvoor teveel, ik zweer bij muis en toetsenbord, wat dat betreft.

Zoals ik je lees, zou ik zeggen dat Destiny zeker een game voor me is, zoals ik het zag en zoals ik je nu lees, heeft het wel wat weg van Borderlands 2, die game bevalt me op zich ook wel en speel ik het liefst in co-op.
Dat lijkt allemaal ook van toepassing te zijn op Destiny, dus als de zon en de maan (het platform (PC) en de review) op 1 lijn zijn, dan ben ik vrijwel zeker van de partij voor Destiny. Smile
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

De Wii U is dan ook de grootste flop van Nintendo. Begrijp me niet verkeerd; de games die erop uit komen zijn in de meeste gevallen games voor échte nintendo fans, maar meer dan dat is het ook niet. Mariomaker is leuk, dna heb je Mariokart wat leuk is, en nog een handje vol Nintendo games maar de rest draait bijna niet. Project CARS is ook gecancelled voor de Wii U omdat het gewoon allemaal niet draait. Zonde. Zeker toen ze de Nintendo NX hebben aangekondigd. Daaruit blijkt al dat de Wii U niet heel lang meer zal leven.

De PS4 is niet te vergelijken met een Wii U natuurlijk, maar ik begrijp je punt. Wel zonde tho :Puh2   Ik kon trouwens ook voor geen meter met een controller omgaan. Maar na een paar weken gruwelijk veel oefenen in Battlefield 4 ging het echt stappen beter. Nu kan ik gewoon behoorlijk goed mee komen op de console.

Ik ga binnenkort de nieuwe raid wel even streamen dat gaat tof zijn.
Moet ook wel zeggen dat ik de WiiU eigenlijk ook vooral heb voor de Nintendo games. Straks misschien de nieuwe Guitar Hero (als ie er al op uit komt...) en voor de rest wacht ik nu vooral op de nieuwe Zelda, die volgend jaar uit komt. In de tussentijd vermaak ik me zo nu en dan met Super Smash Bros. Wii U en twee Amiibo figuurtjes (Link en Fox).
[ When all hell's breakin' loose, you'll be right in the eye of the storm! ] [ Overwatch ] [ Diablo ]

Daar is de Wii U inderdaad weer heel sterk: Amiibo. Doen ze toch goed bij Nintendo. Hoop dat de NX weer het succes gaat worden.

Review van Steven en Skate van Gamekings staat ook online trouwens sinds gister:

http://www.gamekings.tv/videos/review-de...aken-king/

Misschien dat we vanavond nog even een poging gaan wagen met de raid. Nog niet zeker tho!
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top