Thread Rating:

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BuG forum geoptimaliseerd voor mobile
Dit is het reactie topic voor - BuG forum geoptimaliseerd voor mobile -. Post away!

Om mobiel gebruik te stimuleren hebben we bij BuG wat tijd vrijgemaakt om ook de mobiele variant zover mogelijk te optimaliseren voor dagelijks gebruik ;-)

Het resultaat is een bloedsnelle mobiele variant van ons forum. Nu hoeft geen enkel saai toiletmoment meer vervelend te zijn, laat nu andere BuG-gers ten alle tijden meegenieten van jouw mening, vanaf elke mobiele plek waar het jou uitkomt.

In de tram, in de bus, in de trein, we raden het wel een tikkie af om dit vanuit de bestuurderspositie van je auto te doen trouwens!

Bekijk het resultaat via je gsm of tablet op het forum

<a href="http://www.bug-community.com/wp-content/uploads/2013/11/bug_mobile.jpg"><img class="alignnone size-full wp-image-1413" alt="bug_mobile" src="http://www.bug-community.com/wp-content/uploads/2013/11/bug_mobile.jpg" width="382" height="680" /></a>
 Je kan je via mobile niet aanmelden via facebook.
(08-11-2013, 21:07)'Pykow' Wrote:  Je kan je via mobile niet aanmelden via facebook.

 

Komt nog Pykow ;-) Goed opgemerkt !

 
1 van mijn meest gebruikte functies van de desktop versie zijn de recent geplaatste berichten helemaal onderaan de pagina. Vaak zijn er maar 4 actieve topics in vier verschillende sub onderdelen en hiermee hoef je niet in ieder sub onderdeel appart te kijken. Is het mogelijk dit ook op de mobiele variant te krijgen?

 
Probeer eens de 'Nieuwe Berichten' knop links boven in de lichtrode balk.

Dat is denk ik wat je bedoelt.
 Top, thnx.

Bij mij is alles blauw trouwens
Even een keertje je mobiele cookies wegmikken. Zou allemaal in de sfeer van BuG moeten worden zoals in de screenshots in de start post.
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Top